Merj nőket választani!

Gréczy Zsolt 2019. június 18. 07:05 2019. jún. 18. 07:05

Nyílt levelet írtam tegnap délután Karácsony Gergelynek. Még nem jött válasz...

Kedves Gergely!

Azt mondod a 24.hu-n ma megjelent interjúban, hogy ha Kálmán Olga nyerne, “az nem lenne szerencsés, mert az MSZP-sek nem szívesen tolnák a DK-s jelölt kampányát”. Muszáj megkérdeznem, hogy ez azt jelenti, hogy az MSZP, amelynek te a hivatalos jelöltje vagy, nem kívánja betartani megállapodásunkat? Esetleg tudsz ilyen hivatalos döntésről? Vagy tán azoknak van igaza, akik szerint így kívánsz nyomást gyakorolni a DK-s szavazókra, hogy rád voksoljanak? Ugye érted, hogy egyik kérdés mellett sem mehetünk el szótlanul. Gondolom, válaszolni fogsz.

Muszáj valamit mondanom a Publicus Intézet “kutatásáról” is, hogy ki itt az esélyes az előválasztáson:

A Publicus MSZP közeli cég. Hogy mennyire hiteles, arra érdemes felidézni, hogy az EP-választás előtt a Publicus azt mondta, hogy az MSZP nem csak meg fogja előzni a DK-t, hanem kétszer annyi szavazójuk lesz, mint a Momentumnak. Aztán láttuk, mi történt. Valószínűleg ezt a kutatást - miszerint is nagyjából ennyire lehet komolyan venni.

Továbbá csatlakozom Gyurcsány Ferenchez, aki azt írja a Facebook-on: “Nincs rendben, hogy alig találunk ma nőket a magyar politikában. A változás itt se fog magától menni. Idén végre két olyan nőt is tudtunk és tudunk ajánlani nektek, kiknek rátermettségéhez, felkészültségéhez nem férhet kétség. Merj nőket választani képviselőnek, vezetőnek, és velük együtt nyugodtabb, és igazabb lesz a világ:)”

Hát így! Hajrá Olga!