Molnár Áron felfüggeszti mozgalma, a noÁr működését

HírKlikk 2024. április 18. 05:30 2024. ápr. 18. 05:30

Molnár Áron színész a noÁr mozgalom Facebook-oldalán közzétett videóban jelentette be szerdán, hogy a szervezet határozatlan időre felfüggeszti működését.

Molnár Áron, a 2018 óta működő noÁr mozgalom alapítója egy rövid videóban közölte Facebookon, hogy a civil szervezet működését felfüggesztik. A Hírklikknek is megküldött üzenetében pedig ezt írta: 

„Ahogy láthattátok és érezhettétek az elmúlt időszakban behúztuk a kéziféket. Egy időre elcsendesedünk. Ennek fő oka, hogy semmi sem előrébb való a mentális és fizikai egészségünknél. 

A mozgalom egyik kapitánya is más utat választott, az ok ugyanaz. Az egészség megőrzése. 

Továbbá sajnos olyan pozíciók hiányoztak a mozgalom csapatából, amelyek nélkül nem tudtuk tartani azt az irdatlan tempót, amit diktáltunk magunknak. 

Egy elképesztően sikeres, közösségépítésben, adománygyűjtésben és szervezetfejlődésben kimagaslóan jól működő mozgalom lettünk, de muszáj volt mérlegelni, átgondolni és levonni a tanulságot a kudarcokból, sikerekből és a végső konklúzió az időszakos megállás lett.

Nagyon hálásak vagyunk nektek, amiért mellettünk voltatok. 

A  rendszeres támogatásokat leállítottuk és megírtuk támogatóinknak, hogy keressenek másik szervezetet, csoportosítsák át az adományaikat olyan csapatoknak, médiumoknak, akik nap, mint nap aktívan küzdenek tovább, mert minden adomány egyben aktivizmus is! Akik banki átutalással támogattak minket, azoktól kérnénk, hogy állítsák le a támogatásokat, nektek külön nem tudtunk írni, mert nincs hozzátok kontakt.

A harc egy szabadabb és nyitottabb országért nem áll meg!

Ha szükség lesz ránk, visszatérünk!

Sziasztok!"

 

Forrás: Hírklikk