Munkáspárt: a kínai vakcinától nem lesz ferde a szemed!

HírKlikk 2021. március 3. 07:51 2021. márc. 3. 07:51

"A kínai vakcinától nem lesz ferde a szemed!" címmel adott ki közleményt a Munkáspárt, amelyet érdekes módon, egy olyan fényképpel illusztrált, amely Orbán Viktort örökítette meg, miközben beoltják a kínai vakcinával.

A kínai vakcina mellett kiálló közlemény emlékeztet, hogy az európai országok közül Szerbia 1,5 millió kínai vakcinát szerzett be, Magyarország eddig 550 ezer dózist kapott a megrendelt 5 millióból. Kína 30 ezer dózist ajánlott fel Montenegrónak, Duda lengyel elnök pedig már tárgyalt Hszi kínai elnökkel vakcina vásárlásának lehetőségéről.

A Munkáspárt szerint a többiek egyelőre nem mernek kínai vakcinát rendelni, mert jobban félnek az EU liberálisainak retorziójától, mint saját állampolgáraik haragjától.

„Az EU szerint csak az a jó vakcina, amit ők engedélyeznek. A világon mindenki más műveletlen, buta, barbár és főleg ellenség. Meddig tűrik Európa népei, hogy Merkelek, Macronok, von der Leyenek és mások mondják meg, hogy mi a jó és mi a rossz" – olvasható a Thürmer Gyula vezette párt közleményében.

Forrás: Hírklikk