Musk is ráfázhat, ha Trump visszajön

HírKlikk 2024. október 24. 20:10 2024. okt. 24. 20:10

Paul Krugman nyugtalanítónak nevezi Trump szellemi állapotát, annál is inkább, mivel ha elnök lesz, ő dönthet a nukleáris csapásmérő erők bevetéséről. Szokásos blogjában a Nobel-díjas közgazdász kifejtette: az még csak hagyján, hogy a politikus nyilvánosan az egyik golfjátékos péniszének a méretét emlegette, de teljesen váratlanul érthetetlen nyilatkozott tett a polgárháborúról, amely véget vetett a rabszolgatartásnak.

Vagyis – mutat rá a szerző a New York Times-ban, nem ártana, ha óvatosak lennének a politikust támogató üzleti körök, így elsősorban Elon Musk. Visszaüthet ugyanis még rájuk is, hogy Trump nem fogad el semmiféle kritikát. Azaz csak áltatják magukat, mert bárki is mond ellent a korábbi elnöknek, az büntetésre számíthat, mert Trump a hűség folyamatos megerősítését várja el. 

Ez pedig még riasztóbb, mint az, hogy olyasvalaki költözik be újra a Fehér Házba, aki mellett ott a nukleáris indítógomb, ám teljesen kiszámíthatatlanul közönségességekre vetemedik – mutat rá Krugman.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom