Nagy Blanka alig várja, hogy találkozzon Bayer Zsolttal

Nagy András 2019. február 20. 11:17 2019. feb. 20. 11:17

A NER-rel szembeni kiállása miatt tavaly év vége óta kormánypárti össztűz alá került Nagy Blanka a jelek szerint nem ijedt be a fideszes megmondó emberektől. A diáklány alig várja, hogy szemtől szemben találkozzon Bayer Zsolttal és Bencsik Andrással.

Várhatóan egy-két hónapon belül Bayer Zsoltnak és Bencsik Andrásnak is személyes meghallgatáson kell találkozni az általuk szapult Nagy Blankával abban a magánvádas polgári peres eljárásban, amit a diáklány és ügyvédje becsületsértés miatt indítottak ellenük.

Mint Litresits András a Hírklikknek szerdán elmondta, a személyes meghallgatás gyakorlatilag a békéltető tárgyalásnak felel meg. Ennek keretében a felek megállapodhatnak abban, hogy eltekintenek a további jogi procedúrától. Ez jelen esetben praktikusan azt jelenti, hogy Bayernek és Bencsiknek személyesen bocsánatot kellene kérnie Nagy Blankától, amiért nagy nyilvánosság előtt lekreténezték és leribancozták, a lánynak pedig el kellene fogadnia a bocsánatkérésüket.

Nagy Blanka, aki korábban az alpári megnyilvánulások kapcsán azt mondta, Bencsik András és Bayer Zsolt két éretlen óvodás, most az ügyvédje útján tudatta, alig várja, hogy szemtől szemben találkozzon a két úriemberrel.

Szintén Nagy Blankával kapcsolatos, hogy a Figyelő című kormánypárti hetilap tegnap már leközölte azt a sajtó-helyreigazítást, amit azért kellett megtennie, mert azt terjesztette Nagy Blankáról, hogy nagyon rossz tanuló, sokat hiányzik, ráadásul három tárgyból is bukásra áll. Ugyanakkor úgy értesültünk, hogy a helyreigazításra kötelezett másik három jobboldali médium, a Ripost, az Origo és a Lokál még nem hozta ezt le.

Mivel a helyreigazításra rendelkezésre álló öt munkanap ma lejár, amennyiben ezek az orgánumok szerdán nem teszik meg, újabb pernek néznek elébe - közölte a Hírklikkel Litresits András.