Nagy Feróval csodát tett a magyar egészségügy

HírKlikk 2019. február 11. 10:40 2019. feb. 11. 10:40

Nagy Feró néhány napja a kórházi ágyán fekve ígért nyaklevest mindazoknak, akik hülyeséget írnak az egészségügyről. Úgy tűnik, a nemzet csótányának minden oka meg volt a kijelentésére, hiszen – legalábbis a kormánypárti bulvárlap szerint – orvosi csoda történt vele.

Alig pár napja, hogy Nagy Feró térdét megműtötték, ám ahelyett, hogy hatalmas fájdalmakkal küzdene, nyoma sincs annak, hogy kés alá feküdt – írja a Ripost.

Az Or­vosi csoda, ez tör­tént a mű­tétje után Nagy Fe­ró­val című írás szerint a zenész régóta szenvedett a térdével, ráadásul egy porcleválás is nehezítette a mindennapjait, ezért a siófoki kórházban szerdán kezelésbe vették. 

Feró a lapnak elmesélte, mindössze egy napig volt szüksége a beavatkozás után a mankóra. Pénteken már úgy működött a térde, mint újkorában, ezt pedig egy koncerten is bebizonyította, amit fájdalom nélkül végigtombolt.

"Most már egészen jól vagyok. Teljes csoda, hogy pár nappal a műtétem után így működik a térdem. Azt hittem, hogy egy darabig mankóval kell majd közlekednem, de már pénteken eldobtam, mert egy hatalmas bulit csináltunk Hajdúszoboszlón. Nem azt mondom, hogy teljesen rendben van a lábam, azért még óvatoskodom vele, de iszonyú szerencsém van, hogy ilyen gyorsan gyógyulok. Úgy tűnik, egyszerűen legyőzhetetlen vagyok!" - jelentette ki Feró.

Forrás: ripost.hu