Ne kapja be Babák! Álljon fel a székéből!

Barb 2020. február 28. 19:35 2020. feb. 28. 19:35

A 72 éves fideszes polgármester nem rakja a szájába, mert az a nőnek jobban áll. A szarvasi potentát, Babák Mihály bizonyára úgy gondolta, hogy egy testületi ülésen is elengedhetetlen, hogy azt bizonygassa, ő még kellően potens, és bármit megengedhet magának a nőkkel szemben. Már meg sem kérdezem, hogy az ő szájába mi állna jól, vagy ezek a megnyilvánulások mennyire keresztényiek, mert teljesen felesleges. 

A magánéletében pláne nem kívánok vájkálni, mert épp elég az, ha felelős beosztásban lévő, meglett ember létére, annyira sem bír magával, hogy a városi ügyek tárgyalása közben is csak arra tud koncentrálni, mit és miért rakna a nők szájába. 

Tudjuk jól, a fideszes kommunikációban a nők felszántandó ugarok, akiket meg lehet hágni, meg lehet alázni, és akiknek nincs más dolguk, csak az, hogy szüljenek. De Babáknak az orális aktusra való célozgatásával most mindezeket még sikerült fokoznia is. 

Ilyen bunkón és nyíltan kevesen vállalják fel ugyanis, hogy kuplerájjá züllesztik a politikát. 
Nem, nem intézhetjük el annyival, hogy Babák Mihály szarvasi polgármester nyugodtan kapja be azt, amit akar. Nem, nem legyinthetünk, hogy ő csupán megirigyelte a nemzet makkjának, Borkainak az orgiáit. Azt sem fogadhatjuk el, hogy ő egy olyan hetero, aki nyilvánosan is tárgyiasítja a nők száját, és arra gerjed, ha azokba bármit tehet. 
Babáknak haladéktalanul fel kellene állnia. 

Nem, nem a nadrágjában, mert az a kutyát sem érdekli, hanem a polgármesteri székéből.