Ne zavarják hülyeségekkel a Nemzet Generalissimusát – Most dolga van!

Gusztos István 2020. április 3. 18:23 2020. ápr. 3. 18:23

Jönnek a diktatúráskodással, hasonló ostobaságokkal mindazok, akik még a vírussal sem tudnak, nem is akarnak mit kezdeni. Csak locsogják a Soros-dumát, és a migráncsokkal törődnek, honfitársaik helyett..!

A Nemzet Generalissimusa kifejezetten udvariasan válaszolt  az okvetetlenkedésre, legalábbis ahhoz képest, hogy ő a Nemzet Generalissimusa:

Mi, a világ miniszterelnökei és pártvezetői…”

Hadd törjék a fejüket, vajon fejedelmi többest használt-e – legalább valami értelmes elfoglaltságot talál magának a sok léhűtő..!

De tényleg..! Éjt nappallá téve hordozza vállain a Magyar Nemzet gondjait senki sem várhatja el tőle, hogy most is Európa helyett gondolkodjon. Magányosan, keményen lépked a Karmelita kolostor üres folyosóján, mindenre elszántan néz bele a kamerába, egyedül. Aztán határozottan belép a terembe, ahol már várja a sok akciócsoport vezetője: nélküle semmire sem mennek, egyetlen önálló gondolatuk sincs – hiszen ő maga, a Generalissimus nevezte ki őket. Csak ő gondol folyton arra, hogy legjobb volna a vírust megölni… De sajnos, az nem olyan, mint politikai ellenfelei: makacsabb…

És akkor nevetséges semmiségekkel zaklatnák olyanok, akiknek nincs más gondjuk, mint Soros kívánságait lesni…

„A legmélyebb tisztelettel: nekem nincs időm ilyesmire! Bármiről kész vagyok tárgyalni, ha véget ér ez a járvány. Addig minden időmet kizárólag a magyar életek megmentésének, illetve az ország gazdasági és szociális felépüléséhez szükséges lépések előkészítésének szentelem, az Alaptörvény adta keretek között.”

Nem csak kifogástalanul udvarias ez a válasz, hanem nagylelkű is!

Pontosan ilyen választ érdemelnek azok, akik még mindig hajlandók vele szóba állni.