„Nehogy már egy ilyen Gődény-féle hülyékre hallgassunk az orvosok helyett"

HírKlikk 2020. november 23. 06:06 2020. nov. 23. 06:06

Tizenhetedik részhez ért Majka koronavírus-videósorozata. A vasárnap esti élőzésből kiderült, hogy tegnap reggel tesztelték koronavírusra, annak az eredménye még nem jött meg. Holnap újra tüdő CT-je lesz, annak függvényében döntik el, hogy hazamehet-e. A legutóbbi, múlt hétfői felvételen tüdejének tíz százaléka volt gyulladt – írja a videót szemléző 24.hu.

A lelkemet totál széttépi ez a dolog. Egyik pillanatról a másikra olyan hangulatingadozásom van… Az embernek alapból feszült az állapota. Az ember tudja, hogy beteg, van egy társadalmi nyomás, ami tíz hónapja van. Látod, hogy az egész kibaszott világ megállt miatta, sőt, megváltozott. És emiatt van egy folyamatos stressz az emberen, amit valamilyen módon kezelni kell, és aztán van egy másik része is, ami a bizonytalanság és hogy az ember nem tudja, hogy mi lesz holnap vagy holnapután. Ez kimeríti az ember szervezetét – mondta Majka.

Kiderült, párja, Hajni nem került kórházba, neki otthon kellett szednie a gyógyszereket. Újra szóba került dr. Gődény, akiről elmondta, nem a vírust tagadja, hanem elbagatellizálja annak a veszélyét.

Nehogy már egy ilyen Gődény féle hülyékre hallgassunk az orvosok helyett. Az orvosokra, akik az elmúlt 50-60-100 évben próbálták a világot jobbá tenni és kigyógyítani a betegségekből. Ez a sok barom elfelejti, hogy a világ az elmúlt száz évben nagyon sokat változott, biztonságosabb lett, mindenféle szempontból – tette hozzá.

A sok Gődény-hívőnek üzenem, miért nem hívott vissza szerintetek? Azért, mert gyakorlatilag az, amit ő képvisel, az egy lufi, amit bizonyos kérdésekkel ki lehet pukkasztani. Valójában egy kamu, amit képvisel, nem kell továbbgondolni. Én egy tévében okoskodó villanyszerelő csávó vagyok, simán le kéne, hogy nyomjon dumában, három mondattal – utalt arra, hogy az előző adásokban többször próbálta hívni Gődényt.

Az is kiderült, hogy amint hazamegy, véget ér a koronavírus-naplója, de a YouTube-csatornáját használja a jövőben is, csak másra.

Ki a fasz kell, hogy halálra rémüljön, haver? A videó azért van, hogy lássátok, hogy van egy 41 éves csávó, aki sportos, heti hatszor edz és még egy ilyen csávót is megszopat egy vírus – válaszolta az egyik nézőjének a kommentjére, aki felvetette, nem vet jó fényt az egészségügyre, hogy ő egy VIP-szobából élőzik.

Ez nem egy olyan összeg, amit ne lehetne kifizetni, vagy ami csak a Puff Daddy-nek jár vagy a Vilmos hercegnek – tette hozzá.

Én így beszélek az életben is, ettől nem leszek szararc – mondta a kommentelőnek, aki megkérdezte, miért beszél ilyen csúnyán.

Az énekes egyébként türelemmel válaszolt minden kérdésre, azt is elmagyarázta, mit jelent, hogy egy kórház telített, mert a kommentelők közül sokan nem nagyon értették.

Vannak ezek az emberek, akiket úgy hívnak, hogy orvosok. Na, ezek az emberek évtizedek óta órákat töltenek el maszkban. Ők szerinted tüdőbetegek? – válaszolta egy nézőnek, aki azt írta, hogy tudta-e Majka, hogy a maszkviseléstől tüdőbeteg lesz.

Forrás: 24.hu