Nem csak a nemzeti színű szalagot vágják át, hanem a választókat is

Föld S. Péter 2019. szeptember 19. 10:44 2019. szept. 19. 10:44

Összecsődítették Cserkeszölő szinte valamennyi hadra fogható gyerekét, hogy az ifjak személyesen örülhessenek annak, hogy Boldog István, a Fidesz országgyűlési képviselője átadott egy 56 autót befogadni képes parkolót. Nagy ünnep ez a település életében, különösen a gyerekek várták régen a parkolót. Mert korábban még soha nem volt 56 férőhelyes parkolójuk, de, hála Orbán Viktor kormányának, egyszer ez a nap is eljött. Egy kisfiú még trombitált is a megjelent notabilitásnak, hogy mi volt műsoron, arról nem szóltak a beszámolók, de egyszer talán ezt is megtudjuk.

Ez a Boldog István egyébként ugyanaz a Boldog István, aki a Fidesz színeiben vette magának a bátorságot és szembeszállt a Coca-Cola nevű ital gyártóival és forgalmazóival. A népszerű üdítőital azzal verte ki a biztosítékot a kóla ellen bojkottot hirdető képviselőnél, hogy LoveisLove kampányában azt a Fidesznek nem tetsző üzenetet kommunikálta a világ felé, hogy a szerelem akkor is szerelem, ha nem különböző nemű emberek szeretik egymást.

Győrszentivánban viszont egy hónapokkal korábban elkészült futópályát adtak át ugyancsak ünnepélyes külsőségek között. A 210 méter hosszú műtárgy – lehet hogy a jövőben 210 méteren rendezik az atlétikai versenyeket – avatásán mindenki megjelent, aki számít. Nem utolsó sorban a Váci Mihály Általános Iskola diákjai, akik bizonyára örültek annak, hogy személyesen láthatják és hallhatják Sík Sándor bácsit, a település önkormányzati képviselőjét.

Kampány van, ilyenkor a hétköznapokon megszokottnál is nagyobb méreteket ölt a hülyeség. Ennek tudhatjuk be, hogy a kormányhoz közeli prominensek a magyar emberek iránti feltétlen odaadásukat bizonyítandó, átadnak mindent, ami a közelükbe kerül. Félig kész kerékpárutat, régóta elkészült futópályát, parkolót, szellőzőrácsot, felfújható gumimatracot, önjáró pezsgősdugót - mikor mi adódik.

Átadnak, felavatnak, és jobb híján beszédeket is mondanak. Hogy csak ők, és rajtuk kívül senki. Mert ha nem ők, akkor mindenki megnézheti magát. De ők garantálják nekünk, hogy nem leszünk gyarmat, megállítjuk Brüsszelt, a tőlük kapott pénzt pedig rendes, becsületes magyar emberek lopják el, és nem mindenféle jöttment idegenek.

Mondjuk, a gyerekeket ki lehetne hagyni ezekből a kétes szellemiségű baromságokból. Ők még fiatalok, nem tehetnek semmiről. Arról pedig végképp nem, hogy szüleik eltűrik ezt a sok ostoba hülyét, és még mindig nem rúgták fenékbe a 210 méteres futópálya, az 56 férőhelyes parkoló ünnepélyes átadóit, valamint a többi, a hatalomhoz szánalmasan törleszkedő szerencsétlent.

Merthogy, ne feledjük: ezeken az ünnepélyesnek szánt eseményeken nem csupán a nemzeti színű szalagot vágják át a derék urak, hanem bennünket, magyar polgárokat is.