Nem fogadják el a digitális védettségi igazolást a repülőtéri étteremben

HírKlikk 2021. május 16. 17:35 2021. máj. 16. 17:35

Nagy a zűrzavar a digitális védettségi igazolás körül. Olvasónk jelezte, hogy a gyakorlatilag kihalt Liszt Ferenc Repülőtér szinte totálisan üres éttermében nem fogadták el azt. De bezzeg a plasztiklapocskát igen.

Még azon szerencsésnek tartott magyarok sem igazán örülhetnek, akiknek – valamilyen csoda folytán – sikerült megszerezniük a digitális védettségi igazolást (ami nem volt egyszerű menet). Az app-on letöltött igazolást ugyanis nem fogadják el mindenütt. Olvasónkat vasárnap délután például nem engedték be a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik éttermébe a digitális igazolással, a plasztikkártyát követelték tőle. Az – pechére – nem volt nála, mégpedig azon egyszerű ok miatt, mert hiába volt rá jogosult, nem érkezett meg, még azután sem, hogy reklamált (merthogy ennek a változatnak a kiadásával is temérdek probléma adódik). 

Az eleve zárt térben (repülőtér) elhelyezkedő étteremben most azt közölték vele, hogy a „belső térben” nem fogyaszthat, csak a „teraszon”, elvitelből, műanyag tányéron, műanyag pohárból és műanyag evőeszközzel. 

 

Forrás: Hírklikk