Nem publikus, hogy Orbán elkíséri-e a válogatottat Németországba

Budai Balázs 2021. június 15. 17:00 2021. jún. 15. 17:00

Egyelőre nem sajtó-nyilvános, hogy a miniszterelnök élőben nézi-e meg a müncheni Allianz Arénában megtartandó német-magyar összecsapást, de amennyiben kimegy Orbán a meccsre, azt közölni fogja a közösségi oldalán.

Ma este 18 órakor mérkőzik meg Magyarország és Portugália a Puskás Stadionban, ahol valószínűleg megtalálhatjuk a lelátón Orbán Viktort is. Ebben semmi különös nincs, ugyanis a hazai válogatott mérkőzéseken gyakran jelen van az ország vezetője, ahogyan például az Amszterdamban rendezett Hollandia-Ukrajna összecsapáson is jelen volt Vilmos Sándor holland király, sőt, ujjongott is a hazaiak győztes találata után.

A részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon a három csoportmérkőzésből csak kettőt játszunk a Puskás Stadionban, a németek elleni meccset a müncheni Allianz Arénában rendezik.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon Németországba is elkíséri-e a csapatot a miniszterelnök, így megkerestük a Miniszterelnöki Sajtóirodát.

„Erről nem tudunk információt adni, de időben ki fog kerülni valamelyik oldalra, amennyiben ez sajtó-nyilvánossá válik” – reagált a sajtóiroda a németországi utazással kapcsolatos kérdésre.

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelenő posztjából fogunk legkorábban értesülni arról, hogy kilátogat-e a müncheni meccsre a miniszterelnök, vagy sem.