Nyílt kormányzati klerikálfasiszta-náci propaganda, háborús uszítás

HírKlikk 2020. szeptember 5. 11:48 2020. szept. 5. 11:48

A mindig készséges fideszes kamuintézmény – közpénzből működik! –, az „Alapjogokért Központ" fölháborító, akár náci szellemiségűnek mondható uszító kampányt folytat a keszuljetek.hu oldalon videójával, fényképeivel.

A 444 áttekinti ennek a förtelmes társaságnak a tevékenységét.

Miközben a kormány zéró toleranciát hirdet, keresztény és zsidó templomokat újít föl, mondhatni, világszerte (közben megfojtani igyekszik a legelesettebb családokat, gyerekeket segítő szervezeteket), bérmunkában – az „Alapjogokért Központnak" kiadva – nyílt klerikálfasiszta-náci-háborús propagandát indított.

A Fidesz által közpénzből fenntartott förtelmes kamuintézmény, az „Alapjogokért Központ" videója, fényképei magukért beszélnek. A szellemiség, amelyet sugároz, Magyarországot nem naggyá, erőssé stb. teszi, hanem végső züllöttségbe, romlásba taszítja. A Magyar Hírlap szerint, nagy idők állnak előttünk...

És minden mindennel összefügg!

A videóban, a narrátor hibbant, gőzös és gőgös, hazug öntudattól áthatott szövegében, az uszító fényképeken szemlélhető: íme a „keresztény-konzervatív-nemzeti" szellem, amely megjelenni készül az elbitorolt, meggyalázni szándékozott Színház- és Filmművészeti Egyetemen is. Az elszabadult, önpusztító őrület szelleme.

Vidnyánszky nemzetközi összeesküvésről, kormánybuktató szándékról handabandázik. Nem a hallgatók tehetnek róla, hogy napról-napra világosabbá válik: nem egyszerűen az SZFE, hanem az ország, a mi és utódaink sorsa a tét.