Obama keményen kiosztotta Trumpot

HírKlikk 2020. október 25. 11:20 2020. okt. 25. 11:20

A Joe Biden mellett kampányoló volt elnök egy floridai kampányrendezvényen kijelentette: Donald Trump teljesen elszúrta a járvány elleni védekezést. 

„Nyolc hónappal a járvány kezdete után, az új esetek száma még mindig rekordokat dönt” – állapította meg Obama, hozzátéve, hogy a világjárvány kezelése bármelyik elnöknek nehéz lett volna, de abszurd bármi mást gondolni, mint, hogy a jelenlegi kormány teljesen elszúrta a dolgot.

Az egészségügyi okokból autós gyűlésként megrendezett kampányeseményen a volt elnök megismételte Biden állítását, miszerint a republikánus elnöknek továbbra sincs semmilyen terve a járvány elleni küzdelemre – írja a 24.hu.

„Donald Trump nem fog hirtelen egyszer csak megvédeni minket. Arra sem képes, hogy a legalapvetőbb óvintézkedéseket megtegye, hogy saját magát megvédje” – utalt Obama arra, hogy maga Trump is elkapta a vírust.

„Azt sem ismeri el, hogy probléma van” – reagált a volt elnök arra, hogy Trump szerint, a választás másnapján már szó sem fog esni a járványról.

Forrás: 24.hu