Orális szex főműsoridőben az RTL Klubon

Puzsér Róbert 2021. augusztus 2. 14:37 2021. aug. 2. 14:37

Előbb-utóbb minden kereskedelmi tévéműsorból törvényszerűen Való Világ lesz. A tendencia egyértelmű.

Az egyre gyengébb nézettséget produkáló Házasodna a gazda című ócskaság hazug parasztromantikáját a fentiek szellemében sikerült egy igazán ízléses fordulattal feldobni: a női szereplők egyike a személyes találkozás néhányadik órájában leszopta az egyik gazdát, méghozzá a lehető legigénytelenebb módon, egy út szélén álló autóban.

A főműsoridős szopatás megegyezik azzal a gesztussal, amellyel a tévécsatorna producerei az X-Faktor mentorszékébe ültetik a minimális énekesi karrierrel sem rendelkező, viszont kétségtelenül csinos és szégyentelen Csobot Adélt. Így érvényesülhet egy nő a huszonegyedik századi Magyarország legnyugatosabb tévécsatornájának képernyőjén.

Nincs semmi bajom az orális szexszel, akár az első csók után pár perccel is simán belefér – amikor azonban ezt egy tévéműsor szereplője kamerák kereszttüzében, producerek instrukciója nyomán teszi, az valami szörnyű hitványságot jelez. Amint elmarad a tervezett nézettség, az RTL döntéshozóinak egyetlen ötlete marad: szopjon a csaj!

A műsort gyártó producerek egy népszerűséget és könnyű életet remélő lányt felfoghatatlan mértékű nyilvánosság előtt egy életre stigmatizálnak, hogy a sales-osztályuk jobban tudjon reklámidőt értékesíteni. Legutóbb, amikor az RTL jóvoltából fél Magyarország egy fiatal nő párkapcsolati betörését nézte végig, a tévéseknek volt pofájuk azt hazudni, hogy ők nem pusztán szórakoztatni óhajtanak, hanem fontos társadalmi problémákra akarják felhívni a figyelmet. Gondolom, most is ez történik. Ezúttal mire hívják fel a nagyérdemű közönség figyelmét? Arra, hogy az általuk befogott szereplők a remélt hírnévért bármire hajlandóak? Vagy arra, hogy a tévécsatorna producerei utolsó stricik, akik ha pénzt szimatolnak, nagyjából annyira tartják az emberi méltóságot, mint Vlagyimir Putyin?

Továbbra sem látom a feminista szervezetek tiltakozását. Netán úgy kalkulálnak, hogy az RTL-lel nem érdemes rosszban lenniük? Úgy tűnik, „a szabad nyilvánosság utolsó végvárában” bármi következmények nélkül megtörténhet.