Orbán Gödöllőn: Akkor tudok pénzt adni...

HírKlikk 2019. október 9. 11:11 2019. okt. 9. 11:11

Miskolc után Gödöllőn is beszállt a kampányba Orbán Viktor miniszterelnök. A Facebook-oldalán megjelent videó szerint meglátogatta a Fidesz jelöltjének, Kolozs Csabának a családját, majd átbeszélték a kampányt érintő kérdéseket is.

Kolozs beszélt az utolsó mérésről is, elmondta, pártpreferencia alapján jobban állnak már, a kormányfő szerint a polgármesterválasztás lesz a nehéz feladat. Gödöllőn hosszú ideje Gémesi György a polgármester - írja a hvg.hu.

Orbán arról beszélt, hogy valamit csinálni kellene Gödöllőből: "Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele." A kastély ügyét is felhozta, szerinte azért nem mozdult előre a felújítása, mert hiányzik a megállapodás a kormánnyal. "Akkor tudok pénzt és fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni, de az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit" - mondta.

A portál megjegyzi: nem ez az első alkalom, hogy Orbán azt pedzegeti, hogy akkor tud egy város fejlődni, ha együttműködik velük a vezetése. A Miskolci Napló című műsorában Orbán azt mondta, ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat akarnak, ha meg akarják valósítani a már kidolgozott terveket, "akkor működjünk együtt", és "Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni".

Forrás: hvg.hu