Orbán levélben rúgta ki régi harcostársát

HírKlikk 2019. február 13. 19:36 2019. feb. 13. 19:36

László Tamás volt XV. kerületi Fideszes polgármester, a közösségi-oldalán tette közzé Orbán Viktortól kapott levelét. Mint írja: a miniszterelnök úr a mellékelt levélben köszönt el tőlem, mint választókerületi elnöktől, de jelezte, hogy számít a munkámra, bízom benne, hogy a kerület is így gondolja.

A miniszterelnök megköszöni a fideszes választókerületi elnök munkáját. Mint írja: „a hosszú hadjáratok természetéhez az is hozzátartozik, hogy a sorok újrarendezése után, az első vonalban álló régi és kipróbált harcosok olykor hátrébb lépjenek, és tapasztalataikkal segítsék a küzdelmet”.

Tizenöt évből tizenkét évet töltött a magyar Parlamentben, négy évig volt polgármester. Bejegyzésében azt írja, a miniszterelnök a jövőben is számít a munkájára. Utódja pedig Dr. Pintér Gábor lesz, aki választókerületi elnökként folytatja a munkát.

„Mindazoknak köszönöm, akik támogattak törekvéseimben, a gáncsokat és a rosszindulatot pedig igyekszem elfelejteni” írja László Tamás, aki ősszel, az időközi polgármester-választáson maradt alul.

 

Forrás: Facebook