Orbán megtehet bármit, már beárazták a magyarok

Föld S. Péter 2020. január 28. 06:53 2020. jan. 28. 06:53

Időről-időre felvetődik, hogy Orbánt és rendszerét gyakorlatilag azért nem lehet leváltani, mert a publikum már beárazta a Kedves Vezetőt. Ismerik jól, tudják, milyen, nem tud meglepetést okozni. Ha kiderülne róla, hogy esténként Soros Györggyel vacsorázik, hívei azt is elnéznék neki. Ha nyílt adásban piszkálná az orrát, és mellé még böfögne is, rajongói ezért ugyancsak odavolnának.

Orbánról sokan tudják, hogy jóval vagyonosabb annál, mint amennyit hivatalosan bevall. És azt is tudják, hogy ez a vagyon nagyobb annál, mint ami törvényesen lehetne neki. A politikából ugyanis nem lehet ennyi pénze. Orbánt olyan pénzek gazdagítják, amelyek nem tudni honnan, milyen forrásból érkeznek.

Tudják ezt róla a hívek is, de erre meg azt mondják, hogy hát a másikak is loptak. És akkor már inkább a mieink lopjanak. Mert az mégis más, mint amikor a hazaárulók teszik el a pénzünket. Magyarnak mondott idegenszívűek.

Akik Orbánt nem kedvelik, ennél jobban már nem fogják utálni, miközben a rajongó  akkor is a nemzet nagyját, a haza megmentőjét látják benne, ha cigánygyerekek potyognak az égből. Gyöngyöspatán, vagy bárhol az országban. Kitartanak mellette a végsőkig.

Ha bebizonyosodna róla, hogy Svájcban, van bankszámlája? Na és, akkor mi van? A Svájcban élő unokatestvéremnek (lányomnak, fiamnak, anyámnak, nagymamámnak – megfelelő aláhúzandó) is van svájci bankszámlája.

Ha elterjedne róla, mert a gonosz sajtó megszellőztetné, hogy időnként eljár a keze? Közöd? Minket is vertek a szüleink gyerekkorunkban, aztán bárki megnézheti, hogy milyen rendes, tisztességes emberré cseperedtünk.

Ha naivak lennénk, azt is gondolhatnánk, hogy az övénél vonzóbb programokkal lehetne Orbánt legyőzni. De hát, aki nála többet ígér (hazudik?) a választóknak, az gazember. Azt akarjuk, hogy a mostani miniszterelnököt egy gazember taszítsa le a trónról? Tegye fel a kezét, aki azt akarja!

Na ugye!

Talán, ha bebizonyosodna róla, hogy éhezteti a kutyáját és földhöz vágott egy kiscicát. Na, akkor aztán neki lőttek, mehetne a levesbe. De hát miért tenne ilyet Orbán? Nincs neki baja az állatokkal, elvan ő az elítéltek és a romák elleni uszítással.