Orbán Ráhel megcáfolta a saját apját

HírKlikk 2024. május 29. 17:30 2024. máj. 29. 17:30

„Sokak szerint Magyarország nem sokszínű és multikulturális, de ha valaki idelátogat, látni fogja, hogy valójában nagyon is multikulturális” – sorolta Orbán Ráhel.

Orbán Viktor lánya Budapest és Magyarország turisztikai előnyeit sorolta az Adam & Eve című közel-keleti luxusmagazinnak adott interjújában. Ezzel lényegében a szöges ellentétét mondta annak, amit az apja szokott, a miniszterelnök szerint ugyanis a magyar sosem volt multikulturális társadalom – írja a Telex.

Orbán Ráhel azt mondta, Budapest tömegközlekedése nagyszerű, biztonságos és az emberek imádják használni, szerinte tehát összességében nagyon is érdemes Magyarországra utazniuk a turistáknak.

Egy dolgon sajnálkozott csak: „az egyetlen dolog, ami igazán hiányzik, az a luxusvásárlás, de dolgozunk ezen.”

A férjéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető, luxushoteleket is üzemeltető BDPST-csoport kreatív igazgatójaként is dolgozó Orbán Ráhel szerint egyre több a jó hotel Magyarországon, de hamarosan ezekből is még több lesz.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom