„Orbán tíz lépéssel lát előre”

HírKlikk 2023. október 28. 16:35 2023. okt. 28. 16:35

Veiszer Alinda műsorában, Orbán Viktort nevezte meg Szikora Róbert, amikor arról kérdezték, hogy ki a kedvenc kortárs politikusa.

Szikora Róbert volt Veiszer Alinda műsorának vendége. Több témáról is kérdezték, többek között arról, hogy ki a kedvenc politikusa. Gyorsan kibukott, hogy ez nem más, mint Orbán Viktor – és azt is elárulta, miért. 

„Előre lép (lát) három lépéssel, ahogy Kádár János is, csak Orbán tíz lépéssel lát előre" – idézi a zenészt az rtl.hu szemléje.

Hozzátette: szerinte a miniszterelnök nagyon jót tesz az országgal, az pedig már lényegtelen, hogy korábban liberálisként indult a politikai pályafutása.

Szikora Róbert egy 1986-os interjúban Kádár Jánost jelölte meg kedvenc politikusaként, Orbán és Kádár közötti párhuzamot pedig abban látja, hogy mindketten ellenszélben kormányoztak.

„A mostani kormányfő Brüsszellel szemben harcol, Kádár János pedig szintén nem úgy táncolt, ahogy Moszkvából fütyültek" – fogalmazott.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom