Orbán Viktor Becsehelyen pálinkázott, de a polgármesternek nem szóltak

HírKlikk 2020. szeptember 28. 09:42 2020. szept. 28. 09:42

A település polgármestere, Németh Géza a Facebookon azt írja: a miniszterelnök látogatása nagy öröm, az viszont szégyen, hogy a település vezetésének képviseletében senki nem tudta köszönteni.

A szabad házi pálinkafőzés tíz éves jubileuma alkalmából rendezett eseményen a település vezetői közül senki nem vett részt, sem a polgármester, sem az alpolgármester, sem az önkormányzati képviselők.

Az ATV által szemlézett Facebook-bejegyzésben a polgármester azt írta, hogy kapott meghívót az ünnepségre, csak abban szó sem volt a meghívott kormányfőről és a programról. A rendezvényt a nagykanizsai Pannónia Pálinkakultúra Egyesület szervezte, a polgármester pedig azért nem ment el, mert korábban konfliktusa volt az egyesülettel. Persze ha közlik vele, ki lesz a vendég, elment volna. Németh Géza szerint, az egyesülettel az a gond, hogy annak becsehelyi tagjai „hathatós hozzájárulása vezetett a becsehelyi pálinkaverseny megszűnéséhez".

Azt már mi tesszük hozzá, lehet, hogy a polgármester jobban járt a részvétele elmaradásával. Hiszen – mint arról mi is beszámoltunk – veszélyes rendezvényről volt szó, amelyen maszkok és távolságtartás nélkül pálinkáztak.

Forrás: atv.hu