Orbán Viktor edzője feladatot kapott Mészáros fociklubjánál

HírKlikk 2017. június 11. 17:19 2017. jún. 11. 17:19

Kellettek a megbízható, tapasztalt magyarok is Mészáros eszéki fociklubjába.

Mészáros Lőrinc még 2016 elején szállt be az eszéki fociklubba, mely azóta látványos felívelő pályára állt. A 4. helyen zárták a bajnokságot és a magyar kormány anyagi segítségével stadion és akadémia épül a városban, melyhez a telket meglehetősen jutányos áron tudták megszerezni - írja az Mfor.hu.

A klubnak anyagi gondjai sem lehetnek, hiszen a magyar közbeszerzéseken rendre jól teljesítő cégek sorakoztak fel támogatóként. A Puskás Stadion bontásában résztvevő Föld-Trans 2001, az építőcég Magyar Építő mellett a Duna Aszfalt is. Utóbbi azonban nemcsak támogatóként tűnik fel a cég életében.

A Duna Aszfalt tulajdonosa egyben Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szíjj László bekerült a klub felügyelőbizottságába. Vélhetően futballszakmai tapasztalatai miatt Takács Mihály sem maradhatott ki és ő is kapott egy széket a bizottságban. Mindketten 2016. szeptember 26-a óta töltik be ezt a tisztséget. Takács Mihály régebben együtt focizott Orbán Viktorral Felcsúton és a miniszterelnök személyes trénere is lett, ugyanakkor a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia új igazgatói posztját is betölti 2014 óta.

A cégbírósági dokumentumok között találtunk rá a június végi közgyűlés napirendi pontjaira, mely szerint a társaság éves beszámolója mellett a cég tőkéjének leszállításáról is dönthetnek. A jelenlegi 118 millió kúnáról 11,8 millióra tervezik levinni a jegyzett tőkét.
Forrás: mfor.hu