Orbán Viktor megkíméli a németeket!

Gusztos István 2021. június 23. 15:30 2021. jún. 23. 15:30

Hihetetlen, mennyi empátia szorult belé, már-már az önfeláldozásig: a békesség kedvéért lemondta a német-magyar mérkőzést, helyette „testvéreivel" találkozik, Olaszországból.

Nincs mese: Németországban helyzet van, s a mai mérkőzés feszült légkörben zajlik majd.

A német nemzetikeresztények és hagyományőrzők, megismervén Orbán Viktor hét tézisét, úgy döntöttek, hogy kiegészítik tevékenységüket: a Biblia-kutatást és bizonyos hagyományok őrzését összekötik Orbán hét tézisének tanulmányozásával.

Eredetileg békés, családias szimpátiatüntetést is tartottak volna Orbán érkezésére, kifejezve genderellenes, libernyákoktól iszonyodó nézeteiket, és támogatandó a magyar-kipcsák-kínai rokonság ügyét, de a kialakult helyzetben ez komoly konfliktusokat eredményezhetett volna: bizonyára ezt megelőzendő mondta le Orbán Viktor a tervezett látogatását.

A nemzeti hagyományaikat megtagadó, genderbe őrült, libernyák-komcsi uralom alatt élő többség ugyanis durva fenyegetésekre ragadtatta magát: nem elégednek meg azzal, hogy szivárványszínbe borítják az országot – a nemzetikeresztény hagyományőrzők megverésére szurkolói bandákat mozgósítottak. A mérkőzés alatt pedig országszerte nem csupán megjelenítik, hanem kifejezetten népszerűsítik majd az LMBTQ-ideológiát, követelve a jogot a havonkénti szabad nemváltásra!

Terveikbe bevonták a migráncsokat, készségesen szolgálva Soros és magyar bérencei, Gyurcsány, valamint bábja, Karácsony intencióit…

(Itt muszáj idéznem a Fidesz 5-ös számú tagkönyve tulajdonosának rendkívül visszafogott, kulturált véleményét: „A … …. …, azt!)
 
Miután – engedve a többséginek látszó hangulatnak – a német kormány, a CSU vezetője, München önkormányzata és a libernyák-komcsi médiabirodalom csatlakozott a felforgató, keresztényellenes tervek kieszelőihez, Orbán Viktor – megelőzendő Németország pusztulását, a semmibe hanyatlását –, nagylelkűen lemondta tervezett látogatását!