Orbán, a nagy útmutató

Gusztos István 2021. június 20. 10:40 2021. jún. 20. 10:40

Ceausescu óta nem termett ez a vidék hozzá hasonlítható Géniuszt!

Hallatlan szerencséje Közép-Európának, az egész EU-nak, sőt, az egész világnak, hogy van egy ilyen – minden túlzás nélkül –, világítótoronyként utat mutató Államférfi!

És ő a miénk, magyaroké - pontosabban „a magyar embereké". Mostanában leginkább a fővárosban szabadon masírozó, öntudatra ébredt nagymagyaroké: a franciák buzik, a szlovákoknak nincs hazájuk, de ha mégis, akkor az utálatos, szar ország, mint a románoké…

És időnként fölhangzik – ma még tán próbaképpen – bátortalanul, de egyre hangosabban a jövőbe mutató kiáltás, Heil Hitler..!

Minden adott tehát, hogy éppen a mi nagyszerű – mit nagyszerű: Nagyszerű! – Államférfiúnk mutasson utat az ellibernyákosodott Európának!

A feladat persze óriási, hiszen hatalmas, szervezett, Soros uralta erők törnek mindenre, ami a magyar embereknek érték: Istenre, hazára, családra; a keresztény kultúrára! Sőt: a zsidó tradíciókat is „a magyar embereknek" kell megvédeniük a pogányságba zuhant, birodalomépítő libernyák diktatúrától… Még ha nehezükre esik is...

Van azonban esélyünk, van jövőnk: ha netán az utolsó pillanatban, de megkaptuk az útmutató, valóban Géniuszhoz illő hét tézist!

Hát nem hiába masíroznak Budapesten a csodálatos szurkolók, igazi magyar hazafiak: a hét tézist ha követik, ha magukénak vallják, meg vagyunk mentve..!

De nemcsak mi, hanem az EU, az egész világ…

Értelmet kapott végre az eltévedt Európa, keresztény emberhez méltó, nagy feladatot… Csak az nem világos, mit szól hozzá Isten földi helytartója, a teljesen ellibernyákosodott Ferenc pápa.

Mit szól hozzá maga az Isten..? – megáradt a gonoszság: szennyes habjai szent lábamat mossák… (Babits Mihály: Jónás könyve)

Hová zuhan még ez az ország, meddig uralkodik még a tébolyult aljasság..?

Talán a vízözön…