Pataky Attila felesége földönkívülieket látott a Balaton fölött

HírKlikk 2018. szeptember 11. 11:37 2018. szept. 11. 11:37

Pataky Attila párja, Orsi eddig csak hallott a földönkívüliek létezéséről, nemrég azonban ő is találkozott eggyel. Az énekes azt szeretné, ha végre minden nagyhatalom elismerné, hogy a földönkívüliek köztünk élnek. Ő ugyanis telepatikusan megérzi a jelenlétüket.

Pataky Attila már többször kifejtette, hogy a földön kívüli lények és repülő objektumok számára nem csupán dajkamesék. Hiszi, hogy a Hold túloldalán sárkánylények laknak, látott már ufót, és két „plejádbeli” is kávézott Miamiban. Feleségének, Orsinak eddig azonban csak mesélni tudott róluk, ő még nem látta őket, egészen néhány héttel ezelőttig - árulta el a Lokálnak.

 

– A Balatonnál voltunk pár hete, egyszer csak felnéztem az égre és tudtam, hogy ott vannak. Éreztem, hogy közel vannak, azonnal szóltam Orsinak, és egy izzó fényes pont felé mutattam az égen. Látod, Csillagom, ez egy idegen objektum! Tudom, hogy földönkívüliek voltak, én meg tudom különböztetni egymástól az emberi és az idegen gépeket. Számtalan esetben hasonló repülő eszközökkel kísérleteznek a nagyhatalmak is, amit a földön kívüli fajoktól kapnak cserébe a „szolgálataikért”

– magyarázta az Edda frontembere, akinek felesége, Orsi eddig nem látott földönkívülieket, de sok más hasonló élményben, ahogy Attila mondja, érzékelésben már volt része.