Rogánék nőnapi filmjéhez kerestek bombaszakértőnőt

Zutyu 2020. február 15. 13:18 2020. feb. 15. 13:18

Meglehetősen bizarr toborzó hirdetés jelent meg PlayGround Castingügynökség Facebook-oldalán pénteken este - derült ki Mérő Vera civil aktivista Facebook-oldaláról.

Egy nőnapi reklámfilmhez “busz- vagy villamosvezető nőt, bombaszakértőnőt, személyi edzőnőt, dobosnőt, tűzoltónőt, illetve hölgy séfet kerestek. Szerettek volna egy a kamerák előtt csókolózni hajlandó fiatal párt találni, illetve egy utolsó órás 8. vagy 8 és feledik hónapban járó várandós hölgyet. De forgatni akartak volna egy nehéz fizikai munkát végző “munkásnővel is”.

A Miniszterelnöki Kabinetirodára hivatkozó csapat 18 és 55 év közti hölgyek jelentkezését várta, akik ténylegesen e szakmák űzői. Fényképet kellett küldeni és várni, hogy sikerül-e bekerülni ebbe az alkotásba. De ugyanez a cég szintén a kabinetirodára hivatkozva jó testű férfiak jelentkezését is várta.

A Facebook-oldalt aztán ellepték a felháborodott kommentek, ami nem maradt hatás nélkül, a felhívást néhány óra múlva visszavonták, mostanra pedig a cég Facebook-oldala is eltűnt. Emailt küldtünk az érintetteknek, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.