Sorvezető kezdő átváltozóknak

Föld S. Péter 2020. április 1. 06:53 2020. ápr. 1. 06:53

Kedves barátaim, ismerőseim! A korlátlan teljhatalom körülményeire való tekintettel szeretnélek benneteket arra emlékeztetni, hogy én minden időkben Orbán Viktor és a Fidesz feltétlen híve voltam, és a legjobb tudásom szerint támogattam a nemzetet egyesítő tevékenységüket. Ahol csak lehetett, síkra szálltam értük, és minden rendelkezésemre álló fórumon a nagyszerűségüket hirdettem.

Mindezt az esetleges későbbi félreértések miatt írom. Előadódhat ugyanis olyan helyzet, hogy a Fidesszel szembenállóknak hátrányos megkülönböztetés, minősített esetben, üldöztetés lesz a részük. Ezért kérlek benneteket, hogy mostantól ti is úgy emlékezzetek a munkásságomra, ahogyan én. Ne dőljetek be a látszatoknak, nekem higgyetek, és ne annak, amit tőlem olvastatok.

Remélem, sokan vagytok, aki velem együtt úgy tudják, hogy nekem már az óvodában is Viktor volt a jelem, a középiskolában pedig, egy Kövér Lászlóról írott saját szerzeményű dicshimnusszal nyertem az irodalmi pályázaton.

Nem szeretném, ha később kellemetlenségeim származnának korábbi írásaimból, ezért jelezni szeretném, hogy számomra milyen sokat jelent Kína, Törökország és más diktatúrák megtisztelő barátsága. Közlöm veletek, hogy a valóság nem létezik, és ha jót akartok magatoknak, nem ültök fel azoknak, a vírusnak szurkoló migránssimogatóknak, akik ennek az ellenkezőjével áltatnak benneteket.

Tudom, hogy a körülmények ellenem szólnak, mert több ezer olyan írásom van, amelyeket a Fideszben nem néznek jó szemmel. Ezeket az egykori cikkeimet folyamatosan megsemmisítem, a múltamat átírom, utóbbihoz, ha kell, akár egy neves, múltmásításban jártas történészasszony segítségét is igénybe veszem.

Fentieket kényszer szülte meggyőződésből, a közelgő szép új világra tekintettel pötyögtem bele a szövegszerkesztőbe.

Cserébe fel tudom ajánlani, hogy igény esetén én is hazudok rólatok, és azt fogom vallani, hogy emlékezetem szerint mindig is kedveltétek Orbán Viktort, és csak tévedésből szoktátok tolvaj gazembernek és diktátornak nevezni. Külön díjazásért azt is hajlandó leszek állítani, hogy szerintetek Áder János rendes ember, Kövér László pedig tiszteletet érdemel.

Ár megegyezés szerint, részletfizetés megoldható, SZÉP kártyát elfogadok.