"Szájkosarat a nemzeti, konzervatív seggfejekre!"

Nagy András 2018. november 7. 14:29 2018. nov. 7. 14:29

Így kommentálta a Facebookon Bangóné Borbély Ildikó, hogy csajok seggének fogdosásán röhögcséltek Bayer Zsolték a polgári-konzervatív Echo TV-ben a minap.

A szocialista képviselő a Sztárklikknek szóban is megerősítette, hogy ez az igazi nemzeti konzultáció Bayer, vagyis Fidesz-módra. Egyben emlékeztetett rá, hogy Orbán Viktor kormányfő korábban azt mondta, szeretne „átfogó megállapodást kötni a magyar nőkkel, mert a demográfia rajtuk múlik”.

Bangóné közölte: abban igaza van a miniszterelnöknek, hogy csak a nők tudják eldönteni, mit akarnak, a kormány dolga pedig az, hogy ezt tudomásul vegye. Azonban az ilyes „seggfogós” nyilatkozatok aligha segítik a kormányfő által óhajtott átfogó megállapodás megszületését – fogalmazott.  Ha Orbán emberei továbbra is ilyen megalázó módon beszélnek a nőkről, nemhogy húsz vagy harminc, de négy évre sem lesz itt nemzeti konszenzus – tette hozzá.

A kormány egyébként épp a héten indította el a nyolcadik nemzeti konzultációt, ami éppen a népességfogyásról, a családpolitikáról, a gyermekvállalásról, és a szülő nők támogatásáról szól. Bayer Zsolt és kollégái, Bencsik András, Huth Gergely és Szentesi Zöldi László tehát a lehető legrosszabbkor viccelődtek a nők molesztálása és erőszakolása kapcsán az Echo TV Sajtóklub című műsorának november 5-i adásában.