Szánthó Miklós: Donald Trump és Orbán Viktor ugyanazt a harcot vívja

HírKlikk 2024. április 14. 19:30 2024. ápr. 14. 19:30

Csak Donald Trump és Orbán Viktor látja tisztán, hogy a nyitott határok, a „woke-őrület" és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet – mondta Szánthó Miklós a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán Tampa Bay-ben.

A felszólalásról beszámoló, az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében az Alapjogokért Központ arról tájékoztatott: Szánthó Miklós kiemelte, hogy emiatt a 2024-es év egy „választási szuperév".

Kifejtette, „novemberben Amerika történelmének legmeghatározóbb voksolása következik, mi, európaiak pedig júniusban nézünk szembe a legnagyobb próbatételünkkel".

A központ főigazgatója a közlemény szerint felszólalásában hangsúlyozta, hogy „a két ország ellensége mindkét választáson a mélyállam és a mocsár, melyek között értelmetlen különbséget keresni".

Az Egyesült Államokban és Európában „a baloldal által elfoglalt szövetségi központok civilizációs válságunk elmélyítésére törekszenek, és a tömeges migráció, a nemek közötti agymosás és a háború három, halálos veszedelmét ölelik fel" – tette hozzá a főigazgató a közlemény szerint.

Mint írták, a CPAC Hungary rendezvényről Szánthó Miklós kiemelte: „együtt lecsapoljuk a mocsarat – Brüsszelben és Washingtonban is –, napfényre fogjuk hozni az ott élő szörnyeket, leleplezzük bűneiket, és örökre véget vetünk uralmuknak".

Forrás: MTI/Hírklikk