Szijjártó Pétertől akart kérdezni a Telex, a terrorelhárítás megakadályozta

HírKlikk 2024. május 24. 15:40 2024. máj. 24. 15:40

Csütörtök este a külgazdasági és külügyminiszter fórumot tartott Kalocsán, a helyi színházban. A rendezvényről a Telex munkatársai is tudósítani akartak, de kiderült, hogy csak a „meghívott” média vehet részt az eseményen.

Ekkor a riporter jelezte, hogy szeretne beszélni azzal, aki ezt a döntést meghozta. A biztonsági szolgálat egy kurta, ám annál határozottabb nemmel felelt. A Telex stábja így a parkolóban várt Szijjártó Péterre, de a rendőrség műveleti területté nyilvánította pont azt a pár métert, ahol a miniszter az autójához sétált. Eközben igazoltatni kezdték a riportereket és azt is fontosnak tartották ellenőrizni, hogy a kamera nem lopott-e.

Több méteres távolságból, bekiabálva próbálták kérdezni a minisztert a külügyet ért orosz hackertámadásról, de a tárcavezető úgy tett, mint aki nem hallotta meg. Amikor a politikus elhajtott, hirtelen megszűnt a fokozott hatósági intézkedés. 

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom