Szücsné Posztovics Ilona: együtt, összefogásban induljunk a választásokon! 

HírKlikk 2024. február 29. 15:40 2024. feb. 29. 15:40

Kunhalmi Ágnes az MSZP Facebook-oldalára feltöltött csütörtöki videóban Tatabányáról jelentkezett be. Az MSZP társelnöke a polgármestert, Szücsné Posztovics Ilonát kérdezte arról, miért támogatja, hogy az ellenzék együtt induljon a júniusi önkormányzati- és EP-választáson. 

„Nekünk, nőknek, szerintem nagyon meg kell dolgozni ma a magyar közéletben, hogy talpon tudjunk lenni. Fantasztikus, hogy talpon tart egy várost, olyan kormányzati politika mellett is, amit láttunk az elmúlt években” – mondta Kunhalmi Ágnes a videóban. Az MSZP társelnöke hozzátette, hogy pártja azért gyűjt aláírásokat az ellenzéki szavazóktól, hogy rábírják a pártokat, induljanak együtt a júniusi választásokon. „Legyen itt, Tatabányán is együttműködés, városról-városra legyenek együttműködések a felek között és az ellenzék az európai parlamenti listán is úgy tudna jó eredményt elérni, ha együtt indulna” – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. 

„Valóban, az elmúlt négy és fél évben, nőként keményen kiálltam a városért, többféle témában. De büszkén mondhatom azt is, hogy a pártok, akikkel 2019-ben összefogásban indultam, szintén kiálltak mellettem” – mondta a videóban Tatabánya polgármestere. Szücsné Posztovics Ilona szerint a helyi ellenzék az önkormányzati választások kezdetén is közösen fogalmazza meg a céljait és a jövőt. „Másként nem is lehet elképzelni, mind az önkormányzati, mind az európai parlamenti választásokat, csak úgy, hogy együtt, összefogásban, az emberek közösségét képviselve indulunk el a választásokon. Hiszen csak akkor nyer a mi közösségünk, ha többségben nyerünk” – hangsúlyozta a városvezető.

Szücsné Posztovics Ilona szerint nagyon fontos azoknak a választóknak a képviselete, akik eddig is hűségesen kitartottak az ellenzék mellett, de azoké is, akik az elmúlt időszak magyarországi eseményei kapcsán esetlegesen meginogtak a korábbi véleményükben és keresik azt a hiteles közösséget, ami mellé állva. biztosítva látják az ország és Tatabánya további fejlődését. „Fontos az összefogás, fontos a közös jelölés. Fontos egyértelmű irányt és utat mutatni, hiteles programokkal a választók számára” – mondta a polgármester, hozzátéve, hogy Tatabányán hitelesen tájékoztatják az embereket, hogy a lehető legjobban válasszanak az önkormányzati választásokon.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom