Tata helyett Táton tették ki a fideszes polgármester-jelölt plakátját

HírKlikk 2024. május 28. 19:25 2024. máj. 28. 19:25

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) oldala szerint nincs is Táton a város vezetéséért induló fideszes jelölt. Ehhez képest a fideszes Michl József óriásplakátja díszeleg a városban, a Tát határát jelző táblától körülbelül 150 méterre, „Tovább az élhető Tatáért” kampányszlogennel.

Komárom-Esztergom vármegyében  a Fidesz kampánystábja, Michl József fideszes tatai polgármesterjelölt óriásplakátját, Táton helyezte ki, hogy hirdesse az élhető Tatáért folytatott küzdelmét – figyelt fel rá az Index.

A helyi lakosokat elsőre még akár gondolkodóba is ejthette az óriásplakát, Táton ugyanis az NVI honlapja szerint nincs is fideszes induló: két, hivatalosan független jelölt, Turi Lajos és Losonczi Dániel mérkőzik meg a városvezetői posztért. Igaz, előbbi 2019-ben még fideszes színekben lett polgármester.

Ehhez képest helyettük a fideszes Michl József óriásplakátja díszeleg a városban, a lap szerint a Tát határát jelző táblától körülbelül 150 méterre. „Tovább az élhető Tatáért” – olvasható rajta a kampányszlogen. Keil István, Tát alpolgármestere a lapnak megjegyezte, hogy a táti független jelölteknek amúgy nincs is pénzük óriásplakátra, azaz nincs is más választási óriásplakát a településen. Hozzátette, már felvették a tatai polgármesterrel a kapcsolatot az ügyben.

Michl József tatai fideszes polgármester a portál kérdésére úgy reagált, hogy tud az esetről, s „természetesen tévedésből került ki oda, tájékoztattam ezzel kapcsolatban az illetékeseket.”

A szóban forgó plakát már lassan három hete ott van és azóta sem akaródzott azt senkinek sem leszedni.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom