TGM: a DK elkövette a legaljasabb szószegést

HírKlikk 2019. június 14. 11:10 2019. jún. 14. 11:10

Az ismert filozófus az Indexen megjelent véleménycikkében húzza rá a vizes lepedőt a magyar ellenzékre, kiemelten foglalkozva Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely ügyével.

TGM nem rejti véka alá, miként látja a helyzetet: „Előbb hátba szúrták Bajnai Gordont. Aztán hátba szúrták Botka Lászlót. Aztán hátba szúrták Karácsony Gergelyt.”

TGM szerint az ellenzéki oldalon a legvisszataszítóbb viaskodás folyik tét nélkül, apró célokért, a legnevetségesebb formák között.

„Miután Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára elképesztő pártja az ellenzékiek közül a legtöbb mandátumot (négyet) szerezte meg az európai választásokon (a „Fidesz” így is növelte képviselői számát, tizenháromra), mintegy győzelmet (!) hirdetett, majd formális és nyilvános ígérete ellenére ellenjelöltet indított a saját addigi budapesti főpolgármester-jelöltje ellen, elkövetve a legaljasabb szószegést, amelyet – különösen ebben a helyzetben – el lehetett követni. (A Momentum hasonló gesztusa nem kevésbé problematikus, bár látszatra oké.)”

TGM úgy véli, hogy a három főpolgármester-jelölt nem érdemek nélküli ember, ezzel azonban nyilvánvalóan tönkretették őket. 

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom