Tompika szerint úgyis minden kínai – miért ne lenne jó a kínai vakcina?

Puzsér Róbert 2021. január 23. 18:49 2021. jan. 23. 18:49

Deutsch Tamás úgy véli, hogy annak, aki Kínában készült élelmiszereket majszol, Kínában készült gyógyszereket fogyaszt, Kínában készült számítógépen ír, Kínában készült ruhákba bújik, és Kínában készült bútorokat használ, nincs miért félnie a kínai vakcinától. Ennyi – zárja éktelen ostobaságát feltáró, fölényes sorait.

Lehet, hogy az ország legjobban fizetett idiótája tényleg nem érti, mi a különbség azok között a termékek között, amelyeket Kínában gyártanak, és azok között, amelyeket Kína gyárt? Attól, hogy a Nike meg az Apple termékeit Kínában rakják össze, még nem lesznek kínaiak. Deutsch Tamás is azért veszi ezeket a sokkal drágább árukat, mert ezek nem kínaiak.

Javaslom, hogy vásároljon egyszer Deutsch Tamás a brüsszeli Louis Vuitton-márkabolt helyett a Gyömrői úti Sárkány Centerben, és ígérem, hogy észre fogja venni a különbséget. Esetleg olvassa el Duda Ernő immunológus szakvéleményét az elmaradt tesztekről meg az átláthatatlan gyártási és fejlesztési folyamatokról.

Felhívom Tompika figyelmét, hogy az oltás nem edénykészlet, nem Reabaok-mackófölső, és nem olcsó kölni – a kellő vakcina kiválasztásának nagyobb tétje van.