Új stadion épülhet Újpesten

HírKlikk 2024. június 25. 11:30 2024. jún. 25. 11:30

A lila-fehérek már vizsgálják a lehetőségeket, keresik az esetleges megfelelő helyszínt és a szurkolókat is bevonnák a döntésbe.

Miután MOL-Csoport a közelmúltban megvásárolta az Újpest FC labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságot, ezzel az egyik legnépszerűbb és az egyik legsikeresebb hazai labdarúgóklub újra magyar tulajdonba került, és új tulajdonossal vághat már neki a következő szezonnak. A játékoskeret átalakítása javában zajlik, de nemcsak a csapaton belül várhatóak nagy változások – írja a csakfoci.hu.

A lap tudósítása szerint Ratatics Péter, az Újpest FC elnöke egy kedd délelőtt tartott sajtóeseményen elmondta, hogy a jelenlegi stadion már nem megfelelő, több mint 100 éves alapokon áll, amit a 2000-es években csak felújítottak.

Minden lehetőséget megvizsgálunk, megfelelő lokációt is keresünk – nyilatkozta ennek kapcsán Ratatics, és kiemelte, hogy a szurkolókkal együtt döntenek majd az új stadion kapcsán.

Forrás: csakfoci.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom