Újabb részletek Szájer szexpartijáról – nyilatkozott a szervező

HírKlikk 2020. december 3. 08:47 2020. dec. 3. 08:47

Körbevezette a sajtót lakásában az a férfi, aki Szájer Józsefet is vendégül látta Brüsszelben - írja a hvg.hu. Mint az RTL Híradóból kiderül, a magyar politikusról azt mondta: Szájer a buli elején bemutatkozott neki, és elmondása szerint azt mondta magáról, hogy ő is rendezett hasonló partikat az otthonában.

Szájer József, a Fidesz vasárnap lemondott európai parlamenti képviselőjéről kedden derült ki, hogy egy, a belga kijárási korlátozásokat sértő eseményen (a lemondott EP-képviselő házibulinak nevezte az eseményt, a belga sajtó szexpartiról írt) vett részt, amelynek a rendőrség vetett véget.

Miután megérkeztek a rendőrök, a politikus az ereszcsatornán próbált előlük elmenekülni, sikertelenül. Miután elkapták, a táskájában kábítószert találtak, amiről azt állította, nem tudja, hogy került oda, és nem fogyasztott belőle. Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt eljárást indítottak.

A rendezvényt szervező David Manzheley nevű, 29 éves egyetemista korábban a Blikkel osztotta meg, hogy a magyar EP-képviselő hívatlanul érkezett. A Híradóban bemutatott felvételen az általa szervezett buli sajátos szabályait is részletezte.