Újra taníthat a 9 éves kislányt rendszeresen vegzáló tanárnő

HírKlikk 2024. szeptember 10. 18:10 2024. szept. 10. 18:10

Az RTL Híradó még a nyár elején mutatta be annak a Fejér megyei kislánynak a történetét, akit tanára hónapokon át verbálisan bántalmazott. Mindez addig fajult, hogy a 9 éves kislány véget akart vetni az életének. A tanár válogatott fenyegetésekkel tette pokollá Emma életét: többször kilátásba helyezte, hogy ha nem viselkedik jól, elviszi a gyámügy, de olyan is előfordult, hogy azt mondta neki, hogy úgy kidobja a teremből, hogy eltörik keze-lába.

Az esetről annak idején a Hírklikk is beszámolt, így azt is megírtuk, hogy a szülők hónapokon át titokban rögzítették a 9 éves Emma mindennapjait, így derült ki, hogy minek tette ki tanára. Az egyik iskolából kirúgták a tanárt – most a Menedzsment Fórum beszámolója szerint egy néhány településsel arrébb található iskola felvette.

Akkori cikkünkben megírtuk, hogy a szülők diktafont tettek a kislány táskájába, két és fél hónapon át titokban rögzítették Emma mindennapjait. A család hiába jelezte a problémát az intézmény vezetőjének, később a tankerület vezetőjét is hiába kérték, hogy segítsenek új iskolát találni a kislánynak. A tankerület nem is válaszolt a megekeresésre. Végül az oktatási jogok biztosának segítségével találtak új iskolát Emmának. Vizsgálat is csak azután indult, hogy az ország megismerte Emma ügyét: a Dunaújvárosi Tankerületi Központ június végén elbocsátotta a tanárt.

Bár az ügy nagy hullámokat vert, az RTL Híradó hétfő este arról számolt be, hogy a kislányt terrorizáló pedagógus újra taníthat, az édesanya szerint pár településsel arrébb kapott munkát. Arról is beszélt, hogy akkor lenne nyugodt, ha a tanító soha többé nem foglalkozhatna gyerekekkel.

Forrás: mfor.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom