Vadai Ágnes szerint Semjén Zsolt letiltotta őt a Facebook-oldaláról

HírKlikk 2024. október 20. 19:30 2024. okt. 20. 19:30

Vadai Ágnes, a DK alelnöke azt közölte, hogy Semjén Zsolt letiltotta őt a Facebook-oldaláról. Ezért a közösségi média népét kérte meg arra, hogy videóüzenetét juttassa el a miniszterelnök-helyettesnek. 

„Semjén Zsolt ideges lesz, ha a papokról kérdezem. Ideges lett, amikor a szexorgiára járó NER-sztárpapról, Bese Gergőről kérdeztem, ideges lett, amikor a pedofil papokról kérdeztem, és ideges lett, amikor a pedofilsimogatót segítő Balog Zoltánról kérdeztem” – így kezdte vasárnapi videóüzenetét Vadai Ágnes. 

A DK-s politikus azt is közölte, ő meg attól lett ideges, hogy a magyar katolikus egyház nem hajlandó támogatni azt a civilekből és egyházi személyekből álló vizsgálóbizottságot, amely feltárná a magyar katolikus egyházon belüli pedofilügyeket.
Vadai azt szeretné, ha Semjén Zsolt segítene neki abban, hogy rákényszerítsék a katolikus egyházat arra, hogy ez a vizsgálóbizottság létrejöjjön. Ezért a követőit arra kérte, hogy segítsenek neki, hogy kérése eljusson Semjén Zsolthoz, aki letiltotta őt a Facebook-oldaláról – írja az Index

Vadai Ágnes korábban levélben kérdezte Semjén Zsoltot, hogy milyen kapcsolat volt közte és Bese Gergő volt dunavecsei plébános között, mire a miniszterelnök-helyettes visszakérdezett: „Miért tartozik ez rám?” Semjén Zsolt azt is furcsának találja, hogy a DK képviselője ennyire feltűnően foglalkozik a papok szexualitásával. Október elején aztán ismét az egyház körül kialakult botrányokkal kapcsolatos kérdésekkel bombázta Vadai Ágnes a miniszterelnök-helyettest.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom