Valószínűleg Dubaiba utazott nászútra Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

HírKlikk 2021. szeptember 26. 19:50 2021. szept. 26. 19:50

„Az Évszázad Álomesküvőjének másnapján Dubaiba repült a Nemzeti Gázszerelő által használt luxusgép” – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos, amiből arra következtet, hogy a friss házasok ott töltik majd nászútjukat.

Miután Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea pénteken kimondták egymásnak a boldogító igent, azután várható volt, hogy a pár elutazik majd valahova.

Hadházy Ákos a nyilvános repülőgép-követő radarokat használva, lekövette a NER-elit által használt OE-LEM lajstromjelű luxusrepülőt, ami Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének másnapján, szombaton szállt fel. A politikus ezek alapján arra következtet, hogy a pár Dubaiban tölti nászútját.

„Az Évszázad Álomesküvőjének másnapján Dubaiba repült a Nemzeti Gázszerelő által használt luxusgép. Így aki izgult, hogy vajon méltó helyre utazik-e nászútra az Álompár, az megnyugodhat, valószínűleg a luxusparadicsomot választották, visszatérve oda, ahol a karantén ideje alatt már eltöltöttek romantikus napokat” – írta Hadházy Facebook-oldalán.

„Az örömteli hírt azért teszem itt közzé, mert minden magyar szívét meg kell dobbantsa, hogy a családbarát kormány ügyködésének köszönhetően, ennyire javulnak az ifjú házasok anyagi körülményei” – tette hozzá a politikus.

Forrás: Facebook