Varga Judit szerint a CÖF képviseli Magyarországon a normalitást

HírKlikk 2021. június 12. 13:30 2021. jún. 12. 13:30

Az igazságügyi miniszter úgy látja, genderőrület tarolja le a demokráciát Európában. A CÖF elnöke, Csizmadia László szerint ellenzéki mutánsok ellen kell küzdeniük. Balog Zoltán volt emberminiszter „Szellemi honvédő" díjat kapott.

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a vendége a Békemeneteket szervező kormánypárti civil szerveződésnek, a CÖF-nek, ahol a „szellemi honvédőket" díjazták – írja a 444.

A cikk szerint az állami vállalatok által több száz millió forinttal kitömött CÖF (az MVM-től 508 millió forintot kaptak például, de máshonnan is jutott több tízmilliós támogatás) rendezvényén a miniszter arról beszélt, hogy  „mi, magyarok, az elmúlt évtizedben többször bizonyítottuk, hogy a józan észt és a normalitást választjuk. Ezt a normalitást képviseli a CÖF-CÖKA”.

A miniszter asszony arra is kitért, hogy Európa válságos időszakot él jelenleg, mert a migrációval kell megküzdenie. Szerinte megszokott kép, hogy Brüsszelben keresztény templomokat foglalnak el, Párizsban rendőrökre lőnek, Malmőben autókat gyújtanak fel, miközben „genderőrület tarolja le a demokráciát" – magyarázta Varga Judit.

Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumi elnöke szerint a 2022-es választásokon „erkölcsi gyóntatószék" elé állítják az ellenzéki bőrbe bújt, Gyurcsány Ferenc vezette „csaló hazudozókat".

„Fel kell idéznünk utódainknak személyes élményeinket", az 1956-os szabadságharcot, a kádári jogtiprást, a rendszerváltást, és „ki kell beszélnünk a vérvörösre festett köztársaság Gyurcsány Ferenc okozta rémtetteit". Mert Gyurcsány Ferenc nemcsak hazudott a népének, de arra is képes volt, hogy 2006-ban a békés polgárok ellen lovasrohamot indítson – tette hozzá.

Úgy vélekedett, hogy „miközben vállvetve küzdünk hazánk szuverenitásáért, elszenvedjük a magyar ellenzéki mutánsok hazaárulását".

„Az Országgyűlés szent házában ördögi színjátékokat láthatunk a júdáspénzeken mozgatott képviselőktől. Hatalmi puccsról álmodoznak; kontraszelektált egyének, erkölcsileg retardáltak alkotják a szövetséget a bukott, többször szavatosságukat vesztett egójuk rabságában élő politikusokkal" – fogalmazott Csizmadia László.

A CÖF-CÖKA 2020-as Szellemi honvédő díjait Márfi Gyula nyugalmazott veszprémi érsek és Balog Zoltán református püspök, volt miniszter vehette át. Posztumusz díjban részesült Bencze Izabella jogász, a CÖF-CÖKA alapító tagja. Szervezetként az Erdélyi Körök Országos Szövetségét (EKOSZ) díjazták.

Forrás: 444.hu