Zero waste Németh Szilárd módra: most éppen a birkózokat bombázzák Orbán-bölcsességekkel

HírKlikk 2023. december 30. 15:45 2023. dec. 30. 15:45

Most Németh Szilárd birkózóakadémiájának a falát díszítik Orbán Viktor bölcsességei. A VII. kerületi Fidelitas ellátogatott az épületbe, a csoportkép hátterében pedig a miniszterelnöktől származó idézetek tűnnek fel.

A Népszava szúrta ki, hogy már a Németh Szilárd által vezetett Magyar Birkózók Szövetségéhez tartozó Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) épületének a falát díszítik az Orbán Viktor miniszterelnöktől származó idézetek, azok, amelyek először augusztus végén tűntek fel a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban. Mindez a rezsibiztos péntek délutáni Facebook-posztjából derült ki.

– Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! – írta a VII. kerületi Fidelitas látogatása alkalmából közzétett bejegyzéshez Németh Szilárd, az eseményen készült csoportkép hátterében pedig a korábban nagy port kavart miniszterelnöki bölcsességek láthatók.

A Jedlik Ányos Gimnázium faláról nem sokkal az épület átadása után lekerültek az idézetek, az ügyben pedig az iskolaigazgató és a Belügyminisztérium is hárította a felelősséget. A helyi önkormányzati lap később azt írta, Németh Szilárd „provokációnak szánta” az Orbán-bölcsességeket, természetesen „a miniszterelnök tudta és beleegyezése nélkül”.

 

Forrás: Népszava


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom