A Newcastle új tulajdonosai megkezdték a csapat átalakítását

HírKlikk 2021. október 20. 20:50 2021. okt. 20. 20:50

Több mint két év után menesztették a „szarkák” vezetőedzőjét, aki nem tervez más csapathoz menni.

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United közös megegyezéssel szerződést bontott menedzserével, Steve Bruce-szal – jelentette be a klub a hivatalos honlapján, amiről a Nemzeti Sport számolt be.

A vezetőedzővel a csapat az előző idényekben a 13. és a 12. helyen végzett, az FA-kupában és angol Ligakupában pedig a legjobb nyolcig juttatta a csapatot. A klub kifejezte háláját és jó egészséget kívánt a 60 éves szakembernek.

„Hálás vagyok mindenkinek a Newcastle Unitednél, akik megteremtették a lehetőségét annak, hogy ezt az egyedülálló futballklubot irányíthattam” – mondta az elköszönő szakember.

„Szeretnék köszönetet mondani a stábomnak, a játékosaimnak és a kisegítő személyzetemnek a kemény munkájukért. Voltak jó időszakok és mélypontok, de ők a legnehezebb pillanatokban is keményen dolgoztak, és büszkék lehetnek magukra” – tette hozzá.

„Ennek a klubnak hihetetlen támogatói vannak, és remélem, az új tulajdonosok lendíteni tudnak a csapaton. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!” – zárta sorait Steve Bruce.

Forrás: Nemzeti Sport