Cselgáncs World Tour: három ötödik hely Zágrábban

HírKlikk 2024. szeptember 14. 04:30 2024. szept. 14. 04:30

A 48 kilós Kőszegi Rebeka, az 52 kilós Gyertyás Róza, valamint a 66 kilós Gombás Bálint egyaránt az ötödik helyen végzett a cselgáncs World Tour-sorozat Zágrábban zajló Grand Prix-versenyén.

A nemzetközi szövetség eredményközlője szerint a 21 éves Kőszegi spanyol, majd német ellenfeleket felülmúlva, jutott súlycsoportja elődöntőjébe, ahol kazah riválissal csapott össze, ám kikapott és a vigaszágra került, ott pedig a holland Amber Gersjes bizonyult jobbnak nála.

Egy súlycsoporttal feljebb Gyertyás Róza brazil, majd azeri cselgáncsozót verve szintén elődöntőbe jutott, a fináléért pedig egy japán riválissal küzdhetett, végül Omori Kiszumi jutott tovább. Gyertyásra a francia Leonie Gonzalez várt a vigaszágon, és tőle is kikapott.

A férfiaknál Gombás Bálint francia és kanadai riválist legyőzve jutott a negyeddöntőbe, ott azonban vereséget szenvedett egy georgiaitól, így a vigaszágon folytathatta a versenyt.

Negyedik meccsén vazaarival nyert a salvadori ellenfelével szemben, majd a bronzmérkőzésen kikapott az azeri Ruszlan Pasajovtól.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom