Európa-liga - Saldanha először a Ferencváros kezdőcsapatában

HírKlikk 2024. október 3. 19:55 2024. okt. 3. 19:55

A frissen igazolt Matheus Saldanha először került a kezdőcsapatba a Ferencvárosnál, amely 18.45 órától a Tottenham Hotspurt fogadja a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának második fordulójában.

Az éppen egy hónapja a Partizan Beogradtól szerződtetett brazil támadó eddig csak csereként lépett pályára a zöld-fehéreknél, de így is négy meccsen már hatszor volt eredményes, így Pascal Jansen vezetőedző ezúttal már a kezdőben számít rá. A szerb bajnokság társgólkirálya ugyanakkor nem a magyar gólkirályt, Varga Barnabást szorította ki a középcsatár pozíciójából, ugyanis mögötte fog játszani a megadott felállás szerint, így a norvég Kristoffer Zachariassen maradt ki a kezdő tizenegyből.

A Groupama Arénában 18.45-kor kezdődő összecsapás a horvát Igor Pajac sípjelére kezdődik, a mérkőzést az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Nemzeti Sportrádió és a Kossuth Rádió is élőben, ingyen, regisztráció nélkül közvetíti.

A Ferencváros összeállítása:

Dibusz - Gartenmann, Cissé, Gustavo, Ramírez - Abu Fani, Maiga - Traoré, Saldanha, Civic - Varga B.

Forrás: MTI/Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom