Három gólos előny után kapott ki a BVSC a férfi vízilabda BL-selejtezőn

HírKlikk 2024. szeptember 14. 08:40 2024. szept. 14. 08:40

A BVSC-Zugló három gólos előnyt követően, fordulatos mérkőzésen, 10-9-re kikapott a szerb SPD Radnickitől a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében.

A magyar klub a hétvégén a szerbiai Kragujevacban szerepel az új vezetőedző, Varga Dániel irányításával a BL-selejtezőben.

Az első mérkőzésen a legújabb európai sztárcsapat, a házigazda Radnicki ellen szállt medencébe. Az első két gólt a Radnicki szerezte, egyenlíteni a második negyedben, 3-3-nál tudott a BVSC, nagyszünetre is egállal vonulhattak el a felek (4-4).

A budapesti alakulat a harmadik nyolc perc elején, 5-4-nél vezetett először, 5-5 után pedig sorozatban háromszor talált be. Ekkora különbséggel fordultak a felek a záró negyedre is (9-6), innen tudott egyenlíteni az utolsó két percre fordulva a Radnicki, öt másodperccel a végső dudaszó előtt pedig a győztes találatot is megszerezte.

A négy csapatos kvalifikációs tornán a horvát HAVK Mladost és a görög Vuliagmeni csatázik még az egyetlen továbbjutó helyért.

Férfi Bajnokok Ligája, selejtező, B csoport (Kragujevac)

SPD Radnicki (szerb) - BVSC-ZUGLÓ 10-9 (2-1, 2-3, 2-5, 4-0)

a magyar csapat gólszerzői: Csapó, Tátrai, Mészáros 2-2, Csacsovszky, Ekler, Szeghalmi 1-1

A magyar csapat további programja:

szombat:

HAVK Mladost (horvát) - BVSC-ZUGLÓ 18.00

vasárnap:

BVSC-ZUGLÓ - Vuliagmeni (görög) 18.00

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom