Ibrahimovic: Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő

HírKlikk 2020. július 11. 19:27 2020. júl. 11. 19:27

Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan szabadszájúságáról is ismert svéd csatára lekicsinylően nyilatkozott Ralf Rangnickról, aki az olasz futballcsapat vezetőedzői posztjának várományosa – Írja a Eurosport.

A svéd klasszis focista, Ibrahimovic januárban tért vissza a Los Angeles Galaxytól korábbi olasz csapatához, az AC Milánhoz. A veterán támadó teljesítménye jelentősen hozzájárul az olasz klub formajavulásához – ahogy főszerepet játszott, hogy a címvédő és listavezető Juventus 4-2-re kikapott a milánói csapattól.

A online oldal értesülései szerint, az olasz sportújságok a javuló tendenciák ellenére is biztosra veszik, hogy a jelenlegi vezetőedző, Stefano Pioli távozni fog a csapattól és helyét a 62 éves Rangnick veszi át.

A La Gazetta dello Sport már kedden azt közölte, hogy a német szakember megállapodott mindenben a milánói klubbak és nem csak vezetőedző, de sportigazgató is lesz.

Azonban a svéd klasszis láthatóan nincs elragadtatva az új edző hallatán. A 38 éves csatár egyértelművé tette, hogy nem szívesen látná az AC Milán kispadján a szakembert. Az nyilatkozta: „Rangnick? Fogalmam sincs, hogy ki ő."