Kinyílik a pénzeszsák Manchesterben

HírKlikk 2020. július 30. 19:55 2020. júl. 30. 19:55

A Manchester City elveszítette a Premier League-t, így Guardioláék megkezdték a bevásárlást, hogy felkészüljenek a következő szezonra.

A Player számol be arról, hogy miután Leroy Sané eligazolt, nem volt kérdés, hogy pótolnia kell a Citynek a szélsőt, de a legkritikusabb csapatrész a védelem.

A City most nekiállt mind a két problémát megoldani – legalábbis jól informált újságírók már kész tényként kezelnek két vételt. Hivatalosan még nem mutatták be őket, de Fabrizio Romano és Kris Tempe is lehozta, hogy a Manchester City leigazolja Ferran Torrest és Nathan Akét.

A Valenciától érkező spanyol szélsőt kifejezetten jó áron, mindössze 27 millió euróért szerezte meg az angol csapat. A 20 éves Ferran Torres, már rendelkezik La Liga- és BL-tapasztalattal is, így ezért az összegért remek fogásnak számít a játékos.

A holland Nathan Aké a hiányos védelembe érkezik, ahol Otamendi és Stones is felsült. A Bournemouth állítólag már el is fogadta a játékosért felkínált 41 millió eurót. A játékos leigazolása azért is lehet fontos, mert Guardiola elsősorban a védelmet szeretné erősíteni