Magyar-bosnyák – Rossi öt helyen változtatott

HírKlikk 2024. szeptember 10. 20:15 2024. szept. 10. 20:15

Öt helyen változtatta meg a múlt szombati, Németország elleni kezdőcsapatát Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Puskás Arénában sorra kerülő Nemzetek Ligája-mérkőzésre, amelyen Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfél.

Egy nappal a 60. születésnapja után az olasz szakvezető a kapuban Gulácsi Péter helyett Dibusz Dénesnek szavazott bizalmat, míg a védelemben a Düsseldorfban gyengén futballozó Balogh Botond helyett Botka Endre kap lehetőséget.

Rossi a megszokott támadó trióhoz – Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás – ezúttal sem nyúlt hozzá, a középpályán viszont Nagy Ádám helyén a három napja debütáló Nikitscher Tamás játszik majd, míg a széleken Nego Loic helyén Bolla Bendegúz, Kerkez Milos posztján pedig Nagy Zsolt kezd.

A magyarok Düsseldorfban a Rossi-éra legnagyobb különbségű, 5-0-s vereségét szenvedték el az A divízió első fordulós mérkőzésén.

A 20.45-kor kezdődő, bosnyákok elleni találkozót az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetíti.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Dibusz - Botka, Orbán, Dárdai M. - Bolla, Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. - Sallai, Szoboszlai - Varga B.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom