Megvan a magyar férfi kézilabda válogatott legfrissebb kerete

HírKlikk 2021. október 25. 20:35 2021. okt. 25. 20:35

A válogatottunk november 5-én lép majd pályára Bosznia-Hercegovina ellen Érden, a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra való felkészülés részeként.

Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a bosnyákok ellen készülő keretet, amelyben már a külföldön játszók is szerepelnek – írta a Nemzeti Sport az MKSZ beszámolója alapján.

A részben hazai rendezésű EB-re készülő magyar férfi kézilabda-válogatott novemberi keretébe már bekerült az észak-macedón klubjában remekelő Székely Márton, a Bundesligában játszó Hanusz Egon, zágrábi Leimeter Csaba, a plocki Szita Zoltán valamint az Elverum színeiben már 24 BL-gólnál járó Máthé Dominik is.

Gulyás István együttese november 5-én felkészülési meccsen mutathatja majd meg tudásán Érden, a bosnyákok ellenében.

A januári Európa-bajnokságra továbbra is kaphatók a napijegyek, bérletek. A torna nyitómérkőzésére, a magyar-holland találkozóra már eddig is elérhető volt a napijegy (7900 forinttól), amellyel megtekinthető a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok hivatalos, nagyszabású megnyitója is. A csoportmérkőzéseken a magyar csapatnak Portugáliával, Izlanddal és Hollandiával kell majd megmérkőznie.

Forrás: Nemzeti Sport