Musicallel ünneplik Puskás Ferenc születésnapjának évfordulóját

HírKlikk 2021. március 26. 18:00 2021. márc. 26. 18:00

A Puskás, a musical című darab ingyenes online vetítésével ünneplik a legendás futballista születésének évfordulóját április elsején a produkció létrehozói.

A regisztráló érdeklődők közül 200-an juthatnak ingyenes megtekintési lehetőséghez – olvasható a szervezők közleményében.

Mint írják, április 1-jén ünnepelné 94. születésnapját minden idők legismertebb magyar sportolója, Puskás Ferenc. A legendás futballista életéről készült és a tavalyi előbemutatón sikert aratott Puskás, a musical alkotói online eseménnyel tisztelegnek Puskás Ferenc emléke előtt: 200 néző számára teszik lehetővé, hogy április 1-jén 20 óra 30 perctől a puskasmusical.hu oldalon tekinthessék meg a tavalyi előbemutató felvételét.

A Musical Neked Kft. alapítóit évek óta foglalkoztatta Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista alakja, míg végül tavaly elkészült a sportlegenda életét bemutató, az alakját a mai kor fiatalabb generációihoz is közelhozó zenés színpadi alkotás.

A darab szerzői Galambos Attila és Szente Vajk, a zeneszerző Juhász Levente, a díszlettervező Rákay Tamás, a jelmeztervező Kovács Yvette, a darab producere Szabó László.

A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter látható.

Mint írják, az érdeklődők közül az előzetes regisztráció után sorsolják ki azt a 200 nézőt, aki megtekintheti az előadás felvételét.

Az érdeklődők március 29-én, hétfőn 12 óráig regisztrálhatnak a zárt körű vetítésre a www.puskasmusical.hu oldalon, a szervezők pedig március 30-án kedden 12 óráig értesítik a 200 nézőt.

Forrás: MTI